toamna in Politehnica inseamna eeStec Olympics!

Posted by Horia on October 16, 2014 in ce-mi place mie |

Ajuns la cea de-a cincea ediţie, evenimentul organizat de EESTEC LC Bucharest a devenit o tradiţie în rândul programatorilor care vor să se afirme încă de pe băncile facultăţii şi caută o provocare diferită de olimpiadele organizate în timpul anului universitar.slide0

Timp de 24 de ore vei avea ocazia să lucrezi în echipă şi să îţi arăţi calităţile alături de alţi 44 de studenţi pregătiţi să dea ce au mai bun când vine vorba de programare. Aşa că, dacă vrei să îţi dovedeşti ţie, celor din jur şi companiilor ce vor veni să îşi caute viitoare talente cât de bun eşti, eeStec Olympics 5 este evenimentul pentru tine, de la care vei pleca mai mult ca sigur cu o experienţă de neuitat. Ce se va întâmpla mai exact?

  • Îţi formezi o echipă de 3 persoane cu care să poţi colabora cât mai bine şi vă înscrieţi împreună la maraton. So far so good, right?
  • Treceţi de o primă probă eliminatoare, în urma căreia vor rămâne în concurs 15 echipe. Piece of cake!
  • Pe 7-8 Noiembrie vă prezentaţi împreună în holul AN din Rectoratul Universităţii Politehnica Bucureşti, plini de suficientă energie şi bună dispoziţie pentru a vă ţine până a doua zi. And now,  the fun really begins!

Despre tema concursului nu vă spunem prea multe pentru că anul acesta am hotărât să fie una surpriză şi veţi afla detaliile în urma înscrierilor şi în ziua concursului (Totuşi, ca şi caracter general, puteţi să ştiţi că este vorba de punerea în practică a unei idei de aplicaţie într-un timp cât mai scurt şi într-un mod cât mai eficient). În paralel cu eeStec Olympics 5, se va desfășura și cel mai așteptat Challenge, PC Garage Challenge! În cazul în care faceți parte din primele 20 de echipe neselectate pentru eeStec Olympics 5, păstrați-vă echipa de 3 prieteni și veniți pentru a vă testa rapiditatea și creativitatea în programare! Crezi că poți face față celor 6 ore intense? Dacă răspunsul tău este da, echipele cele mai pricepute vor fi premiate cu gadget-uri de ultimă generație de la partenerii noștrii PC Garage! Înscrierile se vor face până pe data de: 30 octombrie pe site-ul: http://www.eestec.ro/olympics Power your future, power your code! Ca să fii la curent cu toate ştirile legate de eveniment, ne găseşti şi pe  Facebook: https://www.facebook.com/eeStec.Bucuresti

Share

Tags: , , , , , ,

Copyright © 2012-2018 Horia Calin All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.