0

ideile bune si idiotii care le folosesc

Posted by Horia on September 4, 2012 in de prin jurul meu |

In ultima vreme am tot observat oameni din jurul meu care spun lucruri de genul: “…da frate, si mie imi venise ideea de okazii.ro, dar mi-a fost lene sa o pun in practica”. La fraze de genul asta nu poti decat sa te uiti crucis, si sa te intrebi in minte oare cat de cretin e omul ala? Poti sa o faci si cu voce tare, dar de obicei cei care vorbesc asa au cam 2 metri inaltime si stau toata ziua pe la sala. 

Iar la finalul discutiei nu stiu care e raul cel mai mare. Omul care incearca sa creasca in ochii altora prin niste minciuni extrem de tampite, sau ceilalti care stau in jurul lui si cred absolut orice aud.

Pe scurt! Nu va mai laudati cu cretinisme scoase parca din fundul calului si scrise apoi pe scaune din ratb. Daca ai o idee care ti se pare buna cat de cat, fa ceva in legatura cu asta ! Scrie-o pe hartie, pune-o in aplicare!

Aah, dar vine problema de cum iti dai seama daca o idee este buna. Sunt doua solutii, la fel de folosite. Ori iti dai seama singur la nivel teoretic cat de inutila sau utila este, ori o pui in practica si astepti rezultatele.

Share

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2012-2020 Horia Călin Toate drepturile rezervate.