matel, purcel, catel, torjel

Posted by Horia on September 7, 2012 in de-ale lor |

M-am uitat si eu la meci in seara asta.  Cred ca am simtit o oarecare nevoie sa pierd timpul, altfel nu-mi explic cum am stat lipit de fotoliu o ora jumate +. Bine, probabil nici nu mi-as fi amintit ca e transmis daca nu m-ar fi pus tata sa fac floricele, asa cum sunt sigur ca nimeni nu si-ar fi adus aminte daca nu ar fi fost pe 10.000 de site-uri reclamele de la gsp si tvr 1.

Problemele noastre au fost evidente: comentatorii, Matel si Grozav. 

Nu stiu cine il plateste pe omul ala care sta la microfon si isi raceste aiurea gura, dar sunt sigur ca ar merita sa isi ceara banii inapoi. Am inteles ca acel asa zis comentator are probleme grave cand vorbeste despre meciurile din UCL, dar acum chiar nu meritau saracii Rat, Goian, Lobont(cu destule probleme oricum) sa fie injurati de telespectatori din cauza unei singure persoane. Nu stau sa spun fiecare faza cretina comentata, dau doar doua exemple:

– “…echipa noastra domina categoric jocul, chiar daca posesia este de doar 35% si jucatorii estoniei tin mai mult de minge…” – I mean, what da’ f***? Aici nu e problema de limba, ci pur si simplu de logica… Plus ca la momentul respectiv

– “…partida incepe sa se stinga, chiar daca Estonia continua sa preseze..” –  fraza asta a fost prin minutul 75, sau la putin timp dupa golul de 2-0. Adica exact cand romanii inchid de obicei jocul si isi iau 2-3 goluri.

Matel si Grozav – Am 18 ani si ma uit la fotbal de aproximativ 11. Nu pot sa spun ca ma pricep asa de bine, dar imi dau seama de jucatorii care pur si simplu nu au treaba cu meciul. La un moment dat, se putea spune ca se joaca 9 vs 13, ca omuletii astia doi nu dadeau nicio pasa la colegi sau daca o faceau, mingea venea de langa poarta lor paaaaaaaaana la Lobont. Selectia a fost facuta prost, dar putem spune ca inteleg, e primul meci si mai experimenteaza Piti.

In orice caz, nu a fost la fel de rau ca acum 2-3 ani cand trebuia sa ii declaram pe Max Nicu si Cocis impotenti ca sa explicam de ce joaca asa prost. Felicitari baietilor care s-au straduit azi, adica felicitari lui Marica si Torje.

Pana una alta, ma duc sa mai fac niste floricele :-).

 

 

Share

Tags: , , , , , , , , ,

Copyright © 2012-2020 Horia Călin Toate drepturile rezervate.