nu, domnilor, nu tine de partidul politic

Posted by Horia on November 14, 2018 in ganduri |

Dupa o perioada a anului in care am comemorat o tragedie nationala, toti indivizii s-au transformat in “pareristi” profesionisti, accentuandu-se capacitatile de aratare cu degetul.

Nu am de gand sa neg sau sa diminuez impactul acelui incediu asupra vietii dumneavoastra. Sunt sigur ca in prezent nu va mai aprindeti tigarile in locurile inchise si ca “boicot” pub-urile cu o functionare underground ce nu au autorizatie ISU.

Nu.

Vreau doar sa va subliniez.

Va ascundeti toti in spatele faptelor facute de altii, stiti sa aratati cu degetul, dar la dumneavoastra in ograda ce se intampla?

Va impingeti la metrou desi avem aceeasi aglomeratie in fiecare dimineata?

Aruncati paharul de Starbucks in mijlocul strazii desi postati pe retele de socializare impactul deseurilor asupra vietii salbatice?

Stati in usa RATB-ului desi nu aveti nicio intentie sa coborati, pentru a se freca toti de dvs.?

Mergeti cu 90 in zonele de 30 si injuratii pietonii care nu se arunca din fata dvs.?

Domnilor, ce incerc sa va transmit este ca sunteti niste ipocriti care blamati orientarea politica, orientarea sexuala sau alegerile de viata ale celor din jur fara sa va dati seama de propriile nesimtiri zilnice.

Cum spunea omul ala? “Take a look at yourself and then make the change “. Mai avem mult pana la a ne vedea pe noi insine…

Stay awesome,

Horia

Share

Tags: , , , ,

Copyright © 2012-2021 Horia Călin Toate drepturile rezervate.