prostia si hypermarketurile

Posted by Horia on December 22, 2013 in de prin jurul meu |

Merg la cumparaturi cu ai mei de cand eram mic. Atat de mic incat consideram ca e o pedeapsa sa ma plimb prin diferite magazine cu orele, in timpul meu liber…cora1

Dar acum am crescut si imi place sa cred ca m-am si maturizat putin. Am inceput sa privesc totul ca un “ritual” de week-end. In fiecare duminica ma trezesc cu mult inaintea programului normal, iar impreuna cu tata mergem spre Cora, Carrefour sau unde avem noi impresia ca e mai putin aglomerat.

De-a lungul anilor am inceput sa observ diferite lucruri prin magazine, si sa inteleg mai bine diverse probleme din jurul meu.. Pentru inceput: toata prostia, de orice fel, care in timpul saptamanii este dispersata prin oras se concentreaza cu o lupa in timpul week-end-ului in magazine. Iar acum, ca tot ne aflam in perioada de sarbatori, simt nevoia sa subliniez ca aveti nevoie de multa rabdare in caz ca vreti sa mergeti la orice fel de cumparaturi.

Al doilea si poate cel mai important lucru care l-am observat pana acum ramane nesimtirea. De la parcatul pe trei locuri la “imprumutatul” carucioarelor cu toate cumparaturile facute, dar neplatite, le-am vazut pe toate. De fiecare data cand credeam ca nu se poate mai rau, s-a gasit un roman care sa ma contrazica…sunt pur si simplu curios care e limita?

 

Share

Tags: , , , , ,

Copyright © 2012-2020 Horia Călin Toate drepturile rezervate.