realitatea este asa cum vrea sa o vada fiecare

Posted by Horia on September 9, 2015 in ganduri |

Una dintre cele mai influente persoane din viata mea a inceput sa imi spuna acest lucru cand am implinit 14 ani. Habar nu aveam ce voia sa spuna la momentul respectiv. A inceput sa se lipeasca ceva de mine abia dupa ce am auzit fraza de cateva zeci – sute de ori.subconscious-mind-power-1280x720

N-a fost suficient, pentru ca pana in momentul in care m-am lovit si eu de o situatie cu oameni total diferiti de mine din punct de vedere al mentalitatii(si implicit realitatii), nu am crezut-o. Ba chiar imi placea sa ma contrazic. Aia era realitatea mea.

Perspectiva este tot ce conteaza, in orice fel de problema sau intamplare. “Daca crezi ceva cu adevarat, 5 metri in jurul tau, acel lucru este adevarat”.

Ca sa va scutesc de un efort, am incercat eu sa cred cu foarte mare convingere ca ma aflu pe malul marii si n-am simtit valurile la picioare. Poate totusi n-am incercat suficient…

In fine, nu despre asta voiam sa vorbesc acum. Ci despre puterea de convingere. Nu a celor din jur, ci cea personala. Nimeni si nimic nu va avea vreodata un efect mai puternic de motivare si determinare asupra voastra ca voi insiva. Stiu ca din cand in cand prinde bine un umar pe care sa plangi si care apoi sa te puna pe picioare dar pasii trebuie sa-i faci pe cont propriu.

Ai incredere in ce vrei sa faci, fa-ti curajul singur si n-o sa aiba cum sa-ti stea nimeni in cale.

 

Stay awesome!

Share

Copyright © 2012-2021 Horia Călin Toate drepturile rezervate.