recomandare de film #2: Die Hard

Posted by Horia on December 24, 2013 in ce-mi place mie |

Parca toata lumea in aceasta perioada a anului incepe sa revada filme care au ca idee centrala povesti fermecate de Craciun. Eu o sa incerc sa ma indepartez putin(dar nu prea mult) de aceasta multime, facand o recomandare ceva mai diferita.

John-McClane-Best-Moments-2

Chiar daca ati vazut “Die Hard” sau nu pana acum, zilele de Craciun sunt perfecte pentru o intalnire cu John McClane si ale sale planuri date peste cap. Mi se pare ca este unul dintre putinele filme ale lui Bruce Willis care combina foarte bine actiunea cu sentimentele, deoarece pe parcursul filmului treci prin diferite stari, iar rasturnarile de situatie sunt care mai de care mai spectaculoase.

Pe langa faptul ca in rolul principal il avem pe Bruce Willis, care inca mai avea par in cap in 1988, anul lansarii productiei, mai pot sa va spun ca actiunea se invarte in jurul unui antentat terorist in Los Angeles in timpul unei petreceri de Craciun. Salvatorul situatiei este un ofiter de politie al NYPD, care, de-a lungul anilor, a devenit un role-model pentru toti copii (mai mari sau mai mici) doritori sa fie eroi in propriile situatii de criza. 🙂

Asadar, maine seara dupa ce s-au terminat intalnirile cu familia si prietenii, va puneti in pat cu floricele in mana dreapta si berea in mana stanga si va bucurati de un super film!

imdb rating: 8,3

personal rating: 9


 

 

 

 

Share

Tags: , , , , , , , ,

Copyright © 2012-2020 Horia Călin Toate drepturile rezervate.